NB I

Egyiptomi kirándulás

Bacsa Patrik sikeres évének megkoronázása a meghívó a ligaválogatottba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Még csak húsz éves, de eddig a jelenlegi bajnoki szezon összes DVTK-meccsén pályára lépett Bacsa Patrik. A fiatal csatár teljesítményét Egervári Sándor azzal ismerte el, hogy meghívta a decemberi, Egyiptomban esedékes ligaválogatott-összetartásra. A támadó a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy igazán magasztos ilyen előkelő névsorban szerepelni.

– Nagyon örülök a meghívásnak – kezdte Bacsa Patrik. – Megtisztelő számomra, nagyon boldog vagyok. Nagyon felemelő ebben a névsorban szerepelni. A legutóbbi összetartáson is nagyon jól éreztem magam, most is biztosan így lesz.

– A klubcsapatát illetően jót tett a társaságnak az edzőváltás?
– Egy edzőváltás mindig új impulzusokat ad. Újpesten már jobban játszottunk, habár ez nem biztos, hogy ezért volt. Új edzésmódszerek vannak, más gyakorlatok, de ez természetesen minden edzőnél más. Reméljük, hogy összerázódunk.

– Minden bizonnyal jól jön a csapatnak a téli szünet.
– Sok a sérültünk, formába kell lendülnünk, így tulajdonképpen lehet, hogy nem jön rosszul. Tavasszal jobb arcát mutatja majd a csapat, én legalábbis bízom benne.

– Habár még hátra van egy hónap az évből, mégis hogyan értékelné az idei évét?
– Nem panaszkodhatom, mondhatom, hogy sikeres évet zártok. Minden meccsen játszottam a Diósgyőrben, persze ennél még jobban is lehet teljesíteni. Azon leszek, hogy jövőre még tovább fejlődjek, nem szeretnék megragadni ezen a szinten.

Olvasói sztorik