NB I

Sisa Tibor felajánlotta a lemondását

A Honvéd otthonában elszenvedett súlyos Magyar Kupa-vereség után kifakadt a DVTK vezetőedzője.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A félidőben még gólnélküli döntetlen volt az állás Kispesten, de a vége diósgyőri szempontból súlyos vereség (4-0) lett a Magyar Kupa negyedik fordulójában. A továbbjutás két mérkőzésen dől el, ám a jövő heti, miskolci visszavágó minden bizonnyal csak formalitás lesz. A szerda esti meccset követő sajtótájékoztatón Sisa Tibor vezetőedző felajánlotta a lemondását.

– Sok mindenre számítottam, de erre nem. Nem is biztos, hogy arról kell beszélnem, hogy mi történt ezen a mérkőzésen – kezdte csalódottan Sisa Tibor. – Eddig sem kapaszkodtam a kispadba, már két alkalommal is beszéltünk erről, és úgy volt, hogy a télen visszatérünk rá a vezetőkkel, hogy folytatjuk-e együtt közösen. Ez a mai nappal is bekövetkezhet. Nem tudok mást mondani egy ilyen mérkőzés után, mint hogy felajánlom a lemondásomat.

Sisa Tibor arra a kérdésre, hogy ezen kijelentése úgy értelmezhető-e, hogy távozik a DVTK-tól azt felelte, hogy lemondásnak tekinthető a bejelentése – írja a Borsod Online.

Dudás Hunort, a DVTK-t működtető gazdasági társaság ügyvezetőjét ezt követően arról kérdezték, elfogadja-e Sisa Tibor lemondását, ő viszont a következőt válaszolta.

– A médiából értesültem a meccs után történtekről, engem Sisa Tibor nem keresett, nem beszéltem vele, de természetesen csütörtökön délelőtt szeretnék, hogy tőle halljam azt, hogy mit gondol erről a helyzetről, és ettől többet csak a találkozónk után tudok mondani – közölte a klubvezető.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik