NB I

Rudolf a Pécs ellen már játszik?

Hétfőtől ismét a DVTK csapatával edz Rudolf Gergely, aki hamarosan visszatérhet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szezononként 30 ezer eurót kereső játékos szeptember 12-én szerződött a diósgyőriekhez, de sérülés miatt a bemutatkozására eddig még nem került sor – írja a Borsod Online.

– Úgy tűik, túl vagyok a sérülésen, erősítek, építem magam, napról napra jobb az erőállapotom, úgy érzem, egyre jobb a formám – kezdte Rudolf Gergely. – Minden csapatnál mindenki azt akarta, hogy minél hamarabb játsszak, hogy a csapat hasznára legyek. Nagyok az elvárások, és nem volt idő kipihenni egy-egy sérülést. Ezt nem érti meg senki, egyedül vagyok ebben. Csináltam, amit mondtak nekem, és kész, de sérülésre sérülés jött.

Lehet ennek tükrében türelmetlennek tűnő kérdés lesz, de a szurkolók elsősorban mégis csak arra kíváncsiak, mikor láthatják a pályán?

– Most tudtam elkezdeni azt a fajta munkát, hogy ez egyáltalán felvetődhessen, tulajdonképpen most ismerkedem a csapattal. Hosszú idő után térek vissza, idő kellett, hogy visszaszokjak a mindennapos ritmusba. Remélem, most már fogok tudni játszani, és bízom benne, hogy segíteni is a csapatnak.

Mindez tehát azt jelenti, hogy akár már a pénteki, Pécs elleni hazai bajnokin pályára léphet a 27 éves csatár, aki elmondta, érzése szerint egy kis időt már tudna játszani, ha az edző is úgy gondolja, hogy beállítja.

Olvasói sztorik