NB I

Rudolf Gergely bemutatkozott

Csütörtök reggel bemutatkozott a sajtó képviselőinek és rajtuk keresztül a szurkolóknak Rudolf Gergely, a Diósgyőr új játékosa.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

– Nagy büszkeséggel tölt el, hogy ekkora kaliberű játékost sikerült leigazolni – kezdte Dudás Hunor ügyvezető. – Hosszú időre volt szükség, hogy siker koronázza erőfeszítéseinket. Köszönöm Leisztinger Tamásnak, hogy ismételten lehetővé tette egy kiváló játékos Diósgyőrbe szerződtetését. Azt gondolom, jól sikerült az átigazolási szezon, aminek jellegéből adódóan ezúttal is a végén került sor a legnagyobb igazolására.

Három évre szóló szerződést kötött Rudolf Gergellyel a DVTK, de Dudás Hunor elmondta, a klub nem engedheti meg magának, hogy egy időközben esetleg befutó jó ajánlatot visszautasítson – áll a klub honlapján.

– Köszönöm, hogy a Diósgyőr mindent megtett, hogy megszerezzen. A megállapodás előtt több ismerős játékossal beszéltem a keretből, például Elek Ákossal, akik biztattak, hogy jó csapat a DVTK – mesélte a 23-szoros válogatott játékos. – Úgy gondolom, jól döntöttem, és megmutathatom magam Magyarországon. Motivált vagyok, a bajnokságban szeretnék minél előbb végezni, ismét megmutatni magam a nemzetközi porondon, valamint visszakerülni a válogatottba. Beszéltem Sisa Tiborral, szeretném újra felépíteni magam, visszanyerni a régi formámat. Tavasszal kétszer is elkövettem azt a hibát, hogy túl korán tértem vissza, most nem szeretném ezt megismételni. Egy hónapig akár különmunkát is kell végeznek, hogy újra csúcsteljesítményt tudjak nyújtani.

Az elhangzottakból következik, hogy Rudolf Gergely várhatóan nem is lesz a Videoton elleni keret tagja szombaton.

Leisztinger Tamás elárulta, Rudolf Gergely volt az egyetlen játékos, akivel személyesen tárgyalt, és nagyon boldog, hogy sikerült meggyőzni arról, hogy Diósgyőrbe igazoljon. Ebben biztosan szerepe volt, hogy Rudolf Gergely érezte, hogy a klubvezetés és a szakmai stáb is őt akarja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik