NB I

Czvitkovics nem, Lázár nem, Rudolf nem

Czvitkovics Péter, Lázár Pál és Rudolf Gergely sem igazol Debrecenbe.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Mint ismert, a Kortrijk labdarúgója, Czvitkovics Péter meglátogatta a DVSC küldöttségét Belgiumban, és tárgyalt a klubvezetőkkel az esetleges visszatérésről, ám megállapodás nem született.

– Czvitkovics Péter egyelőre nem lesz a DVSC játékosa, tehát ebben az átigazolási időszakban nem igazol Debrecenbe – nyilatkozta a klub honlapján Szima Gábor elnök. – Lázár Pállal tárgyaltunk, de a klub anyagi lehetőségei és a játékos igényei nagyon messze álltak egymástól. Rudolf Gergellyel nem tárgyaltunk, de szabad játékos, így akár augusztus 31. után is leigazolhatnánk, ugyanakkor az anyagiak miatt erre nagyon kevés az esély.

A Debrecennek kapcsolatban Varga József esetében folyamatosan hallani lehetett, hogy külföldről van iránta érdeklődés.

– Az átigazolási időszak ma éjfélkor lejár, és nem valószínű, hogy addig távozik tőlünk bárki is – fogalmazott a DVSC elnöke. – Van még két-három olyan labdarúgó, akit augusztus 31. után is leigazolhatunk, így van időnk jobban felmérni a tudásukat. A legkézzelfoghatóbb erősítés az lenne, ha Selim Bouadla teljesen felépülne, és százszázalékos teljesítményt tudna nyújtani.

Mohl Dávidot augusztus 31-ig igazolták le a debreceniek a Kecskeméti TE-től, és a játékos a megállapodás értelmében visszatér az alföldiekhez.

Olvasói sztorik