Hírek

Varga József várja az ajánlatokat

A Debrecen középpályása nem akart Dániában és Fehéroroszországba igazolni.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Már három nap sincs hátra a nemzetközi átigazolási időszak végéig, augusztus 31-én éjfélkor bezár a piac. A debreceni szurkolókat bizonyára az foglalkoztatja leginkább, hogy marad-e kedvenc csapatukban Varga József? A 24 éves debreceni nevelésű játékos eddig csak a DVSC-ben futballozott, de régóta köztudott, hogy szívesen kipróbálná magát külföldön.

A transfermarkt.de jelenleg 1,2 millió euróra becsüli a középpályás értékét, aki ezzel a legdrágább magyar játékos az NB I-ben. Nyár elején azonban a skysports.com azt írta, a Premier League-ben szereplő Swansea érdeklődik iránta, s akár kétmillió euró is lehet az ára.

A DVSC szerda reggel elutazott a Bruges elleni Európa Liga-visszavágóra, Belgiumba. Varga József a repülőtéren a dehir.hu érdeklődésére elmondta, valóban érdeklődött iránta a Swansea, de konkrét ajánlatot nem tett. Tett viszont a Loki korábbi BL-selejtezőbeli ellenfele, a fehérorosz BATE Boriszov, valamint a dán Odense, ő azonban nem szívesen igazolt volna ezekbe a bajnokságokba. A középpályás úgy nyilatkozott, azt érzi, szüksége lenne már a váltásra, de nem mindenáron, úgyhogy az utolsó pillanatig kivárnak, hátha kapnak egy igazán jó ajánlatot. Ha nem, marad Debrecenben.

A válogatottban védőt játszó Varga álma a német a Bundesliga. Az biztos, hogy a DVSC Futballszervező Zrt-nek most jól jönne a pénz, a nemzetközi kupaszereplésből ugyanis idén nem gyűjtöttek sokat. Persze, ez csütörtök este még változhat, de ahhoz csodának kellene történnie a Bruges elleni Európa Liga-visszavágón.

Olvasói sztorik