NB I

Kurucz nem lesz a Debrecen játékosa

A kapus már nem a DVSC együttesével készül; Nika Pilijev ügyében még nem született döntés.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Kurucz Péter egy hétig készült Debrecenben, hétfőn azonban eldőlt, hogy a 24 éves kapus nem lesz a hajdúságiak játékosa. Szintén a DVSC-nél edzett az orosz támadó középpályás, Nika Pilijev, akinek sorsáról még nem született döntés – áll a klub honlapján.

A bajnokcsapattal kapcsolatos hír, hogy továbbra sem tud a csapat rendelkezésére állni Selim Bouadla, aki ugyan már teljes értékű munkát végez egy ideje, de nem teljesen panaszmentes. A középpályás a múlt héten vizsgálaton is járt, és kiderült, hogy a belső oldalszalagja ami el volt szakadva, teljesen meggyógyult, de az ízületében vannak olyan részek, ami fájdalmat okoz, mivel folyadék van benne, ezért nem tudja mindig vállalni a játékot.

Rezes László a Bruges elleni első kupameccsen két nagy ütést is kapott a fejére, így ő most gyógyszereket szed, és már jelentősen jobban van, csökkentek a panaszai.

Roguy Meyé a lábszárcsonttörése után lábadozik, már kondicionális edzéseket végez, de egy ideig még nem játszhat. A bokaszalag-szakadást szenvedett Máté II Péterre sem számíthat még Kondás Elemér, mint ahogy a térdszalag-szakadást szenvedett Nenad Novakovicsra és Farkas II Balázsra sem.

Olvasói sztorik