Hírek

Szurkolói bunyó a meccs előtt

Összeverekedtek a vasárnapi futballmérkőzés előtt az Újpest és a Diósgyőr szurkolói.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A két csapat szurkolói egy budapesti sörözőnél verekedtek össze – közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata. A rendfenntartók 35 embert állítottak elő. A rendőrség tájékoztatása szerint mintegy ötven ember vett részt abban a verekedésben, ami 14:45 körül történt Budapest IV. kerületében. Az elsődleges megállapítások szerint a vendégcsapat szimpatizánsai megtámadták a söröző előtt italozó újpestieket, amiből verekedés alakult ki, majd a diósgyőri szurkolók futva menekültek el.

A rendőrök összesen 35 drukkert fogtak el a helyszínen és egy kerületi bevásárlóközpont parkolójában, az elfogott rendbontókat előállították. A bűncselekményben hárman könnyű sérülést szenvedtek és anyagi kár keletkezett – áll a közleményben.

Az ügyben a BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt indított eljárást. Az MTI helyszínről származó információi szerint a verekedés az Újpest szurkolók egyik törzshelyének számító Szent László téri vendéglátóhely előtt történt. A verekedés során több asztal és szék is megrongálódott, üvegek és poharak törtek össze.

Olvasói sztorik