Hírek

Nesze neked, jótékonyság!

Dulakodás miatt félbeszakadt a Diósgyőr és a Ferencváros öregfiúk-meccse a miskolci teremtornán.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A miskolci Városi Sportcsarnokban csütörtök este jótékonysági öregfiúk-gálát rendeztek a fiatal diósgyőri kapus, Rakaczki Bence gyógykezelésének támogatására, ám az esemény a tervezettnél hamarabb ért véget – tudósít a Borsod Online.

A Diósgyőr és Ferencváros csapatának összecsapása volt az utolsó műsorszám a programban. A meccs idő előtt fejeződött be. Néhány perc volt már csak hátra, amikor verekedés tört ki a pályán a játékosok között, a fővárosiak 6-5-ös vezetésénél. A csetepaté, amelynek a biztonságiak vetettek véget, azért robbant ki, mert a ferencvárosi Vincze Ottó rálökte a palánkra a diósgyőri Molnár Istvánt, aztán az ellentámadásnál a hazaiak sem maradtak adósok, és ettől sokalltak be a pályán lévő labdarúgók. A nézők döbbenten figyelték a lelátóról, hogy hosszú percek kellettek ahhoz, hogy a felek lecsillapodjanak, és az utolsó percek lejátszása nélkül levonuljanak a pályáról.

A végig jó hangulatú és sportszerű torna, ez a nemes kezdeményezés sajnos kellemetlen közjátékkal ért véget. A Diósgyőr–Fradi meccs utolsó percében a fővárosi zöld-fehérek néhány labdarúgója megfeledkezett arról, hogy jótékonysági eseményen vesz részt. Egy kemény belépő után lökdösődés alakult ki a játékosok között – írja a DVTK honlapja. A kiöregedett ferencvárosi focisták közül Vincze, Mátyus, Horváth és Schultz olyan dolgot tett, ami nem csak a Ferencvárosra nézve szégyenletes, hanem méltatlan bármilyen sportemberhez.

A pályán úgy tűnt, hogy kibékíthetetlen az ellentét, azonban az öltözőfolyosón már megnyugodtak a kedélyek. Az est zárásaként egy asztalnál fogyasztották el a vacsorát a három csapat játékosai, és közösen idézték fel pályafutásuk legemlékezetesebb pillanatait.

Olvasói sztorik