Hírek

A Barcelona sztárjai is üzentek

A világ egyik legjobb csapata, a spanyol FC Barcelona játékosai is üzentek a beteg diósgyőri kapusnak, Rakaczki Bencének.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Néhány hete látott napvilágot a hír, miszerint a DVTK fiatal játékosa, Rakaczki Bence leukémiás. A kapus elindult a gyógyulás útján, s ebben segítségére vannak csapattársai, klubjának vezetői és munkatársai, a szurkolók, illetve a rivális csapatok is, hiszen a pénzfelajánlásokon kívül a Diósgyőr minden ellenfele különböző ajándékokat, relikviákat küld a lábadozó sportolónak.

A DVTK 32 éves spanyol középpályása, Francisco Gallardo például minden követ megmozgatott, hogy egy kis örömet szerezzen Rakaczki Bencének, ezzel is hozzájárulva a gyógyulásához. Csütörtök este tette ki Twitter-csatornájára Dani Alves, az FC Barcelona és a brazil válogatott játékosa azt a fotót, amelyen a katalán sztárcsapat kíván jobbulást a magyar kapusnak!

Az ötlet Gallardótól származik, aki látván, hogy Magyarországon minden csapat próbál valamilyen módon segíteni a leukémiával küzdő Rakaczkinak, arra gondolt, miért nem próbálja meg ő is bevonni ismerőseit.

Dani Alves Sevillában öt éven keresztül volt a csapattársa és amikor Paco elmesélte neki, mi történt a DVTK kapusával, és felvetette ötletét, egy-két napon belül küldte is a fotót, amin középen az „Érte Bence” felirat olvasható! Eredetileg csak Dani Alvest, Adrianot és Xavit kérte egy közös fotóra, ezért majd kiesett a kezéből a telefon, amikor meglátta, az egész csapat összeállt egy képre. És a közeljövőben további meglepetések várhatók – árulta el Gallardo a borsodi klub honlapján!

Olvasói sztorik