NB I

Csak simítások vannak hátra

Csütörtökön bejelenti Bodnár László leigazolását a Pécsi MFC.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egyre valószínűbb, hogy Bodnár László a PMFC-hez szerződik. Egyéves kihagyás után is jó állapotban van, és esetleges Pécsre igazolásában szerepet játszik, hogy itt futballozik a barátja, Bajzát Péter – írja a bama.hu.

– Most már közel vagyunk a megállapodáshoz, csak simítások vannak hátra. Nagyon remélem, hogy holnap vagy holnapután pont kerül az ügy végére – mondta Bodnár László. – Egy évet kihagytam, szeretnék olyan csapathoz igazolni, ahol a pályán lehetek. Elbert Gábort és Supka Attilát ismerem, itt vagyok lassan két hete, megtetszett a klub, a csapat, és az is közrejátszik a döntésemben, hogy itt futballozik a barátom, Bajzát Péter. Áttérve a pénzkérdésre: az újságok sokszor nem a valós helyzetet írták meg. Megesett, hogy az terjedt el, azért nem mentem egy klubhoz, mert sokat kértem, és ezt nem adták meg, holott szó sem volt erről!

Bodnár hozzátette, ahhoz képest, hogy egy éve nem futballozott, jó állapotban van.

– Persze kell még a hátralévő öt hét munka, de úgy érzem, a rajtra tökéletes lesz az erőnlétem – vélekedett a védőjátékos. – Amondó vagyok, ne egy vezér legyen, hanem legalább kettő-három, akik odateszik magukat. Nem idegen tőlem ez a szerep, nyilván nem véletlen, hogy Debrecenben csapatkapitány lehettem.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik