NB I

Ne legyen átjáróház!

Az eredményesség és az állandóság jegyében bemutatkozott a PMFC új vezetőedzője, Supka Attila

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az új vezetőség és az új vezetőedző fogadta a sajtó képviselőit június 1-én, a Pécsi MFC klubházában. Feleki Attila, Elbert Gábor és Supka Attila vázolta a terveket.

– Megtiszteltetés volt, hogy rám gondoltak Pécsett, egy rövid beszélgetés elég volt ahhoz, hogy igent mondjak a felkérésre – kezdte a pénteki sajtótájékoztatót az új vezetőedző. – Bízom benne, hogy sikerül egy olyan szellemiségű csapatot összehozni, amely miatt érdemes lesz kijárni a stadionba hétről hétre. Korábban már tapasztalhattam, milyen érzés a siker, szeretnék hasonlókat elérni a pécsi csapattal is.

Supka Attila nevét a Debrecen és Honvéd kispadján elért eredményei kapcsán már megismerhette a nagyközönség. A szakember hároméves szerződést írt alá, amely azt is mutatja, hogy hosszabb távban és komolyabb célok elérésében gondolkodik ő és a vezetőség is.

A vezetőedző a sikeres munka érdekében kérte, hogy két munkatársa, Lőrincz Emil pályaedző és Babócsy András kapusedző is vele jöhessen, hiszen évek óta együtt dolgozik velük. Az összeszokott szakmai stáb hatékonyan dolgozik közösen évek óta, ami a PMFC munkáját is segítheti a jövőben.

– Az első évben szeretném, ha a csapat a mezőny első felében végezne, majd a következő szezonban már a nemzetközi porondon való indulás kivívása a célunk. Ehhez fontos, hogy már most jól igazoljunk játékosokat. Szeretném, ha állandóság lenne és nem átjáróház a csapatnál – fogalmazta meg Supka Attila. –- A futballtudás mellett az emberi tartás is döntő, az itt játszó játékosoknak mindent meg kell tenniük a csapat sikeréért. A profi futballban elsősorban az eredmény számít, természetesen a szórakoztatás is cél, de ehhez idő kell és türelem.

A PMFC június 18-án kezdi a felkészülést, a tárgyalások érkezőkről és távozókról folyamatosan zajlanak a háttérben – áll a klub honlapján.

Olvasói sztorik