NB I

Supka Attila a PMFC új vezetőedzője

A Pécsi MFC bejelentette, hogy a Budapest Honvéd leköszönő vezetőedzője, Supka Attila irányítja a csapatot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szakemberrel hároméves szerződést kötött az NB I 12. helyén záró baranyai klub, amely pénteken sajtótájékoztatón mutatja be új vezetőedzőjét.

Supka Attila korábban a Sopron, a Békéscsaba, a Debrecen, a Zalaegerszeg és Honvéd vezetőedzőjeként dolgozott. Kispesten a tulajdonos, George Hemingway, illetve az Európa Liga-selejtezőbeli indulás lehetősége sem tudta maradásra bírni a trénert.

A PMFC-nél a hetekben vezetőségváltás is történt, Bérczy Balázs helyett Feleki Attila, a Kozármisleny elnöke és Elbert Gábor korábbi MLSZ-főtitkár intézi a klub ügyeit. A baranyaiak korábbi edzőjét, Mészáros Ferencet szezon közben Mink Olivér váltotta, de vele példátlan sikertelenségi sorozat vette kezdetét, egyetlen meccset sem nyert a csapat.

Az új vezetőség a légiósok helyett inkább a magyarokban lát fantáziát, így Nenad Todorovics, Marko Scsepanovics, Marko Marovics és Vlado Markovics biztosan távozik. A középső védőként bevethető Andrej Csausics és Sabin-Cosma Goia közül talán egyikük maradhat, de Zoran Zseljkovics és Goran Paracki sorsa is bizonytalan.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik