NB I

Edzőváltás a Honvédnál!

Supka Attila helyett az olasz Marco Rossi lesz a Budapest Honvéd FC vezetőedzője.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem hosszabbítja meg lejáró szerződését a Budapest Honvéd FC labdarúgóklubbal Supka Attila vezetőedző, utódja az olasz Marco Rossi lesz.
A csapat hivatalos honlapján megjelent közlemény szerint Supka szerződése 2012. június 30-n lejár, és a kispestieket az elmúlt két szezonban, valamint előzőleg 2006 és 2008 között irányító szakember távozik a klubtól.
A Budapest Honvéd FC új vezetőedzője az olasz Marco Rossi lesz, aki játékosként a Torino, a Brescia és a Sampdoria színeiben szerepelt a Serie A-ban. Idegenlégiósként a mexikói America és a német Eintracht Frankfurt csapatában játszott.
Pályaedzőként a görög első osztályú Panahaiki együttesénél tevékenykedett, majd az olasz hivatásos ligák alsóbb osztályú csapataiban volt vezetőedző. 2010-től Roberto Mancini konzulense, egész Európa területén keresi és választja ki a Manchester City részére a tehetséges, fiatal játékosokat. Olasz anyanyelve mellett jól beszél angolul és spanyolul is. Munkája mellett 2010-től tanít az Olasz Edzőképző Akadémián is.
A Honvéd a negyedik helyen végzett az OTP Bank Ligában. A csapat legutóbb az 1994/1995-ös bajnokságban zárt ilyen előkelő pozícióban, ráadásul a Győri ETO FC kizárása miatt az Európa Liga selejtezőjében is elindulhat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik