NB I

Hat-hét új játékos kell még

Öt posztra szeretne még játékost igazolni Supka Attila, a Pécsi MFC vezetőedzője.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A baranyaiak új trénere a bama.hu érdeklődésére elmondta, a széleken már rendben van csapata, de nagyon fontos lenne egy gólerős csatár leigazolása.

– Sajnos sok a sérült, akik még az előző szezonból hozták magukkal a problémáikat. Ilyen például Horváth Zsolt, Nagy Olivér, Bajzát Péter, Fröhlich Roland vagy Andrej Csausics. Közülük Bajzát és Horváth hamarosan velünk edzhet, a többieknek még kell egy hét – vélekedett Supka Attila. – Azt hiszem, az a közösség, ami itt van, gondolok a vezetőségre, a csapatot körülvevő személyzetre, nagyon jó. Az edzőtábor során fog igazán kiderülni, hogy milyenek a játékosok, ott jobban megismerjük egymást.

Supka nagyon bízik benne, hogy az edzőtáborba már az új játékosokkal kiegészülve utazhat együttese, de nyitva hagyják a lehetőséget egy-két olyan labdarúgó számára is, aki később csatlakoznak, és minőséget jelentenek.

– Kell belsővédő, baloldali védő, védekező középpályás, támadó középpályás, és ami nagyon fontos, csatár. A széleken megvagyunk, ezt a feladatot meg tudják oldani az ittlévők – szögezte le a vezetőedző.

A következő napokban több új játékos is érkezik a pécsiekhez. Lesz köztük irányító középpályás és csatár, továbbá egy cseh belsővédő, de az utóbbi poszton van olyan magyar futballista is, akivel tárgyalásban állnak.

A csapatnál tréningező Gaál Miklós és Bodnár László sorsa egyelőre még nem dőlt el. Velük kapcsolatban ezen a héten, a szakmai stáb véleménye alapján dönt a klub vezetősége, hogy egyáltalán szerződést ajánlanak-e nekik.

Olvasói sztorik