NB I

Nem osztogatnak, hanem fosztogatnak

Holland csatár helyett portugál védekező középpályás és litván jobboldali védő Pécsett...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem tartott sokáig a hétfőn érkező két próbajátékos pécsi tartózkodása. Elsősorban azért, mert a klubvezetőség nem rájuk számított – írja a bama.hu.

Supka Attila vezetőedző együtteséhez érkezett egy portugál védekező középpályás, Bruno Monteiro. Az már első hallásra is elgondolkodtató, hogy legutóbbi csapata a harmadosztályú Tirsense volt. Vele együtt érkezett a litván Giedrius Tomkevicius. Lehet, hogy nem rossz játékos, de jobb oldali védő, ide pedig pont nem keres futballistát a pécsi klub.

A PMFC ügyvezető igazgatója, Feleki Attila elmondta, hogy már mindkét játékostól elköszöntek, sőt az őket közvetítő magyar menedzsertől is, akitől egy holland csatárt vártak… De mint a jereváni rádió jóvoltából tudjuk, előfordul, hogy nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

Az első keret edzésein sok a fiatal játékos vesz részt mostanság. Supka Attila irányításával készül Nagy Dominik, Károly Viktor, Városi Viktor, Ivancsics Alex, Nagy Erik és Hrelja Adnan is, továbbá az NB III-as csapatból Turi Tamás és Dara Gábor, valamint a Kozármislenyből visszatérő Zsdrál Miroszlav. Az edző hamarosan eldönti, hogy a felkészülés során nyújtott teljesítmények alapján kik maradhatnak az első csapatnál.

Olvasói sztorik