Hírek

Változások a pécsi klubvezetésben

Matyi Dezső elnök-tulajdonos úgy döntött, hogy a jövőben Feleki Attila és dr. Elbert Gábor látja el a PMFC-Matias ügyvezetői tisztségét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A jelenlegi ügyvezető, Bérczy Balázs szerződése június 30-ig szól, amelyet a felek nem kívántak meghosszabbítani.

„Bérczy Balázs munkájával meg volt elégedve a tulajdonos, azonban a klub működését más alapokra szeretné helyezni, más elképzelések mentén. Új munkát szeretnénk elkezdeni, amelynek véghezvitelét Feleki Attilával és Dr. Elbert Gáborral képzeli el a tulajdonos” – áll az élvonalbeli klub internetes honlapján megjelent közleményben.

Feleki Attila ismert sportvezetőnek számít Baranya megyében, hiszen évek óta ő az NB II-ben szereplő Kozármisleny SE elnöke.

Országos és nemzetközi szinten dr. Elbert Gábor rendelkezik tapasztalatokkal, mivel korábban a Magyar Squash (Fallabda) Szövetség főtitkáraként majd elnökeként, a Nemzeti Sportszövetség, és a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkáraként dolgozott, illetve volt sport-szakállamtitkár is. Megszerezte a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség játékos-ügynöki licencét, stratégiai és elemző munkát végzett az MTK-nál, valamint az MVM Paksnál, illetve néhány önkormányzatnál sporttanácsadóként számítottak rá.

Ő volt a magyar csapat vezetője a 2005-ös duisburgi Világjátékokon, az olimpián kívüli sportágak seregszemléjén. A FIFA-engedéllyel rendelkező Sportrops Sport&Image alapítója, tulajdonosa, ügyvezetője. A Testnevelési Főiskolán labdarúgóedzőként diplomázott. Személyügyi igazgatási végzettséggel is rendelkezik, ezen kívül a nevelés- és sporttudományok doktora.

Olvasói sztorik