NB I

Wittrédi és Gaál is visszatérhet Pécsre

Ausztriában vagy Szlovéniában edzőtáborozik majd a Pécsi MFC.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A PMFC jövő hétfőn megkezdi a felkészülést a következő szezonra az új vezetőedző, Supka Attila irányításával. Egyelőre csak az biztos, hogy Sánta András és Horváth Adrián követte a trénert a Honvédtól a baranyai megyeszékhelyre. Pakstól egy védő, Gévay Zsolt érkezik Pécsre, de a védő még nem írta alá a szerződését – közölte a bama.hu.

A PMFC-nél felvetődött a legutóbb az orosz élvonalbeli Nyizsnij Novgorodnál szereplő, a klubjával jelenleg is jogvitában álló Gaál Miklós szerződtetése is.

A Kozármislenynek kölcsönadott Fodor Ferenc is Pécsett kezdi majd el a felkészülést, de elképzelhető, hogy nem csak ő költözik néhány kilométert, hiszen Wittrédi Dávid visszatérésére is van esély. Utóbbi 12 találatával házi gólkirály volt az NB II Nyugati-csoportjának ezüstérmesénél, és most úgy nyilatkozott, szívesen visszamenne korábbi együtteséhez, de hívják Pápára, Szigetszentmiklósra és Tatabányára is.

Regedei Csaba a Gyirmót csapatához szerződik, Andorka Péter iránt pedig a Haladás, a Pápa, a Siófok és a Sopron is érdeklődik.

A PMFC július elején tíz napot tölthet külföldön, de még nem dőlt el, pontosan hol. Várhatóan Ausztria vagy Szlovénia lesz a célpont.

Olvasói sztorik