NB I

Grumics a pécsiek legújabb kiszemeltje

A PMFC vezetősége közel áll a megegyezéshez a Kaposvár szerb csatárával, valamint Bodnár Lászlóval és a montenegrói Lakicseviccsel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csatárposzton mindenképpen erősíteni szeretne a Pécs új vezetőedzője, Supka Attila. A Kaposvár támadóját, a szerb Miroszlav Grumicsot szemelték ki, aki egyrészt kijelentette, hogy szeretne eljönni a Rákóczitól, másrészt szívesen igazolna a PMFC-hez, tehát csak azon múlik a szerződtetése, hogy a két klub meg tud-e egyezni egymással – írja a bama.hu.

A baranyaiak szeretnék, ha velük tarthatna a játékos a szlovéniai edzőtáborba, ahova pénteken indulnak, és viszik magukkal a 46-szoros válogatott védőt, Bodnár Lászlót is. A korábban az ukrán Dinamo Kijevben és az osztrák Salzburgban is megforduló játékos nagyon jó benyomást tett a szakmai stábra és a közösségre, mindenki úgy érzi, a csapat segítségére lehet a következő szezonban. Jó esély van arra, hogy megállapodjanak vele.

A pécsi klub vezetősége tárgyal továbbá a német Bayer Leverkusenben nevelkedett 24 éves montenegrói balhátvéddel, Szlobodan Lakicseviccsel, aki a Wiesbadenhez igazolt, majd játszott a montenegrói Buducsnoszt Podgoricánál és a bosnyák Velez Mostarnál.

A baranyaiak kaptak róla videóanyagot, ami tetszett Supka Attilának. Nincsenek messze az álláspontok, részt vesz még az orvosi vizsgálaton, valamint egy fizikai teszten, utána döntenek róla.

A szintén balhátvéd Gaál Miklós továbbra is a PMFC-nél edz, szabadon igazolható, de sérüléssel bajlódik, így egyelőre nem tudni, mi lesz vele.

Olvasói sztorik