Hírek

Kapust cseréltek a magyar válogatottak

Gulácsi Péter az A-válogatott, Megyeri Balázs pedig az U21-csapat keretébe került.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar válogatott szombat hajnalban érkezett haza Prágából, majd a déli órákban szabadprogram következett, a játékosok családtagjaikkal találkozhattak. Délután Egervári Sándor tréninget vezényelt a játékosoknak, akik egy félidőnél többet játszottak pénteken, regeneráló edzésen vettek részt, a többiek a támadás-befejezést gyakorolták – írja az MLSZ honlapja.

– Az edzés után egyeztettem Róth Antallal, hogy milyen megoldással tudnánk egymásnak segíteni. Abban állapodtunk meg, hogy a sárgalapjai miatt a keddi mérkőzésről eltiltott játékosok közül Kádár Tamás és Gulácsi Péter is felkerül hozzánk, míg Megyeri Balázs az U21-kerettel készül tovább, és védeni fog a liechtensteini Európa-bajnoki selejtezőn. Ez a fajta összedolgozás eddig is jól működött közöttünk, és a két válogatott a jövőben is segíti majd egymást hasonló esetekben – mondta az MLSZ honlapjának Egervári Sándor.

A tüzetesebb orvosi vizsgálatok megállapították, hogy Juhász Roland vádlijában két és fél centis izomszakadás keletkezett, a védőre három hét kihagyás vár, de továbbra is az edzőtáborban marad orvosi kezelésekre. Koman Vladimir majdnem teljes értékű munkát végzett, a vasárnapi tréningen már csatlakozhat a társakhoz, és hétfőn pályára léphet az írek ellen.

Olvasói sztorik