Hírek

Juhász Roland sérülése súlyos

Súlyos a sérülése Juhász Rolandnak, a magyar válogatott csapatkapitányának.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A belga Anderlecht légiósa hétfőn nem léphet pályára Írország ellen a Puskás Ferenc Stadionban – olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapján. A játékos vádlija a csehek ellen 2-1-re megnyert pénteki barátságos meccsen sérült meg Prágában.

– Sajnos, az utóbbi időszakban komolyan sújtanak bennünket a sérülések, az első vizsgálat alapján úgy tűnik, Juhász Rolandnak beszakadt a vádlija, ezért a hétfői meccsen biztosan nem állhat a rendelkezésünkre, felépülése három-négy hétig is elhúzódhat – idézi a honlap Egervári Sándor szövetségi kapitányt.

Egervári szerint egyelőre nehéz megmondani, hogy az írek ellen kire számíthat, a következő egy-két napban derül ki, milyen állapotba kerülnek hétfőre a játékosok.

– A győzelem azért segít a regenerációban, remélem, megfelelő állapotban kezdhetjük el az írek elleni mérkőzést, s hétfőn minél több néző támogat bennünket a Puskás Stadionban – mondta a kapitány.

A szakember számára ugyanakkor jó hír, hogy a hétfői összecsapáson már számíthat az irányító Koman Vladimirre, aki egy kisebb sérülés miatt hagyta ki a prágai találkozót. A csehországi mérkőzés egyik legjobbja, Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva légiósa volt, aki egy szemfüles góllal és a debütáló Gyurcsó Ádámnak adott gólpasszal járult hozzá a sikerhez. A játékos úgy fogalmazott: jót tett a lelkének a találat.

Olvasói sztorik