Hírek

Prágában edzett a válogatott

A gyakorlás előtt Egervári Sándor és Juhász Roland sajtótájékoztatón állt az újságírók rendelkezésére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar válogatott csütörtök délután a tervezett időpontban megérkezett Prágába, majd kora este Egervári Sándor a mérkőzés helyszínén, a Sparta Praha otthonául szolgáló Generali Arenában tartott edzést. A gyakorlás nagy pozitívuma, hogy ezúttal nem sérült meg senki, a hiányzók így is tekintélyes névsora (Hajnal Tamás, Koman Vladimir, Buzsáky Ákos, valamint a hosszabb ideje sérült Gera Zoltán és Rudolf Gergely) nem bővült újabb labdarúgóval – írja az MLSZ honlapja.

Az edzés előtt Egervári Sándor és Juhász Roland sajtótájékoztatón állt a média rendelkezésére. A szövetségi kapitány elmondta: együttese számára nagyon jó felkészülést jelent a soros feladatokra, hogy két olyan csapattal mérkőzhet meg, amely ott lesz az Európa-bajnokságon, mert így lehet jól lemérni a válogatott pillanatnyi állapotát. Hozzátette: szerette volna azokat a labdarúgókat szerepeltetni, akik a világbajnoki selejtezőkön az alapcsapatot alkothatják majd, és bár erre a sérülések miatt nem lesz lehetőség, így azonban remek lehetőség nyílik arra, hogy a hazai bajnokságban kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosok is megmutassák magukat.

Juhász Roland úgy fogalmazott: a játékosok kíváncsian várják, mire lesznek képesek az Európa legjobbjai közé tartozó ellenfelekkel szemben, és mindenki örül annak, hogy az őszi tétmeccsek előtt komoly játékerőt képviselő csapatokkal mérkőzhet meg a válogatott.

Olvasói sztorik