Futsal

Negyeddöntőbe jutna a Haladás

A Gödöllő-Vasas együttesével mérkőzik a Haladás a futsal Magyar Kupa harmadik fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A találkozó szerdán este negyed kilenckor kezdődik a Haladás munkacsarnokban. A legjobb nyolc közé jutás a tét, a szombathelyiek az előző körben az ugyancsak élvonalbeli Veszprém együttesét verték, ezúttal pedig az egyik nagy rivális került az útjukba. A továbbjutás egy összecsapáson dől el – áll a klub sajtóanyagában.

Két nappal a Rubeola FC Csömör elleni, idegenbeli bajnoki sikert követően újra parkettre lépnek a szombathelyi teremlabdarúgók. A kedd délutáni átmozgató edzés után Horváth Levente vezetőedző latolgatta az esélyeket.

– Teljes erőnkkel a kupameccsre koncentrálunk, tovább akarunk jutni, tehát szó nincs arról, hogy rotálnánk, vagy, hogy a bajnoki szereplést tekintenénk prioritásnak – magyarázta a tréner, aki idén nyáron vette át a Haladás irányítását. – Fontos a kupa, mindenképpen a négybe akarunk kerülni. Ehhez azonban először a Gödöllőt kell megvernünk. Az idén ez egyszer már sikerült, ráadásul idegenben, ám ez egy teljesen más mérkőzés lesz. Tudjuk, hogy melyek az erősségeik, azzal is tisztában vagyunk, hogy volt válogatott játékosok erősítik ellenfelünket, ennek ellenére azt gondolom, becsülettel felkészültünk belőlük, úgyhogy továbbjutást várok a srácoktól. A csömöri siker nagyon jókor jött, jót tett a srácok önbizalmának. Ebből is kell táplálkoznunk, hiszen azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy nagyon rázós ütközet vár ránk. Taktikus, fegyelmezett játékkal legyőzhetjük a Gödöllőt. Célunk a nyolcba kerülés.

Teremlabdarúgó Magyar Kupa, 3. forduló

November 7. szerda

20 óra: Kincsem Lovaspark Nagykáta – Üllő FC Cső-Montage

20.10: Rába ETO – Colorspectrum Aramis

20.15: Szombathelyi Egyetemi SE – Ferencvárosi TC

20.15: Admiral-Haladás VSE – Gödöllői Bikák

21 óra: ELTE-BEAC SE – Rákosmenti FC

December 5. szerda

20 óra: Pioneers Viharsarki FC – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu

Egyelőre időpont nélkül

Dunakeszi Kinizsi – Váci Futsal SE vagy Vasas-Kalafa

Salgótarjáni VSE – Újszegedi TC

A második fordulóból elhalasztott Váci Futsal SE vagy Vasas-Kalafa mérkőzést november 14-én, szerdán, 20.30-tól rendezik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik