Futsal

Játszottak a tűzzel, de nyertek

A Gödöllői Bikák teremlabdarúgó-csapata 4-3-ra nyert a Cső-Montage otthonában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Három hét szünet után az Üllő FC Cső-Montage otthonában folytatta bajnoki szereplését a Gödöllői Bikák gárdája a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának kilencedik fordulójában. A vendégek szemszögéből nézve, biztató jel lehetett a találkozó előtt, hogy a házigazdák ebben az idényben még nem nyertek hazai környezetben – írja a Gödöllői Hírek.

A három pont begyűjtése ezúttal sem sikerült az üllőieknek, a pontszerzéshez azonban közel álltak. Pedig ez a meccs elején nem volt benne a pakliban, hiszen a gödöllőiek villámrajtot vettek: Veres Gergely, André Béla és Lovrencsics Balázs révén, bő tíz perc elteltével meggyőző Bika-előny alakult ki.

Fölényük tudatában kissé kényelmesebbé váltak a gödöllőiek, akik nem sokkal a második félidő kezdete után azzal szembesültek, hogy a folyamatosan zárkózó hazaiak utolérték őket. Nem volt mit tenni, újra fel kellett pörgetni a gépezetet, ami nem ment annyira könnyen. Vidák Balázs a 28. percben újra vezetéshez juttatta a tűzzel játszó Bikákat, amire érdemben már nem tudtak reagálni a minden erejükkel a fiaskó elkerüléséért harcoló vendéglátók.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 9. forduló

Rába ETO – Colorspectrum Aramis 3-0 (2-0)

Gólszerzők: Fabio (10.), Juanra (20.), Hugo Martins (30.)

DEAC Armada Futsal Club – 1. FC Veszprém 5-7 (3-2)

Gólszerzők: Fekete V. (14., 16., 32.), Berecz (18.), Fábri (39.), illetve Bakay (11.), Bényi (13.), Vas (27., 32.), Finta (33., 37.), Hazuga (37.)

Rubeola FC Csömör – Admirál-Haladás VSE 3-5 (2-1)

Gólszerzők: Horváth B. (1), Érsek (12.), Hosszú (32.), illetve Halmos (15., 38.), Egle (23.), Kottán (31.), Érsek (öngól 37.)

Üllő FC Cső-Montage – Gödöllői Bikák 3-4 (1-3)

Gólszerzők: Takács M. (17., 22., 23.), illetve Veres (5.), André (11.), Lovrencsics B. (13.), Vidák (28.)

A Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Újszegedi TC mérkőzést december 12-én, szerdán rendezik. A 7. fordulóból elhalasztott Rába ETO – Újszegedi TC meccset november 28-án, szerdán játsszák.

Szabadnapos: MAFC-BME-Docler Akadémia

Olvasói sztorik