Hírek

A gödöllői edző gólja

A gödöllői teremlabdarúgók edzője győztes gólt lőtt a Gödöllő ellen, nagypályán.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

November első szombatján a mezőny egyik topcsapata, a harmadik helyen tanyázó Örkény jelentette a leküzdendő akadályt az eddig hullámzóan teljesítő Gödöllő SK számára a Pest megyei I. osztály 12. fordulójában. Derűlátásra adhatott okot, hogy a házigazda az utóbbi négy meccsét megnyerte hazai környezetben – írja a Gödöllői Hírek.

Bár a vendégek veszélyeztettek többet, a mérkőzés összképe alapján a döntetlenért járó egy pont megszerzésére lett volna esélye Lilik Pál alakulatának. Azzal együtt is, hogy az első félidőben, illetve a második játékrész közepéig az Örkény előtt adódtak nagyobb helyzetek. A vendégek elsősorban a széleken próbáltak a védelem mögé kerülni, miközben a gödöllőiek a távoli lövésekben bíztak. Ezek azonban vagy pontatlanok voltak, vagy hatástalanításuk nem okozott különösebb gondot a rivális kapusának.

A három pont sorsa a 66. percben dőlt el, amikor – a sors fintora – a Gödöllői Bikák NB I-es teremlabdarúgó-csapatának edzője, Szente Tamás remekül vette észre, hogy a kapujából kissé feleslegesen kimozduló és elvetődő gödöllői hálóőr, Bódi Péter fölötti térben van annyi hely a labda számára, hogy azt a hálóba továbbíthassa.

Olvasói sztorik