Futsal

Aránytalanságot hozott a sorsolás

Elkészítették a teremlabdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójának párosításait.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda délelőtt az MLSZ székházában elkészítették a teremlabdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójának sorsolását. November 7-én már a legjobb nyolc közé kerülésért játszanak a csapatok. A továbbjutás még mindig egy találkozón dől el, ahol NB II-es együttes fogad élvonalbelit, ott a döntetlen az alacsonyabb osztályúnak kedvez, míg azonos osztályú ellenfeleknél döntetlen esetén hosszabbítás, majd büntetőrúgások döntik el a továbbjutást.

A bajnoki listavezető Újszegedi TC a tavalyi szezonhoz hasonlóan idén is megkapta a másodosztályú Salgótarjánt. A nógrádiak ugyan hivatalosan még nem jutottak tovább, ám mivel ők a vétlenek a Diósgyőri Futsal Club elleni hazai mérkőzés elmaradásában (a vendégek nem jelentek meg a meccs helyszínén), így vélhetően ők lesznek a továbbjutók. Egy évvel ezelőtt az UTC tartalékos összeállításban is 7-3-as könnyed győzelmet aratott idegenben – írja a szegedma.hu.

A sorsolás aránytalansága folytán a legjobb nyolc közé kerülésért összekerült a Rába ETO az Aramisszal, az Admiral-Haladás pedig a Gödöllő-Vasassal, de vannak olyan párok is, ahol mindkét résztvevő másodosztályú.

Teremlabdarúgó Magyar Kupa, 3. forduló

Admiral-Haladás VSE – Gödöllői Bikák

Szombathelyi Egyetemi SE – Ferencvárosi TC

Rába ETO – Colorspectrum Aramis

Pioneers Viharsarki FC – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu

ELTE-BEAC SE – Rákosmenti FC

Kincsem Lovaspark Nagykáta – Üllő FC Cső-Montage

Dunakeszi Kinizsi – Váci Futsal SE vagy Vasas-Kalafa

Salgótarjáni VSE – Újszegedi TC

Olvasói sztorik