Futsal

Dunántúli csata a teremkupában

A teremlabdarúgó Magyar Kupa második fordulójában az Admiral-Haladás a Veszprémet fogadja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda este a Haladás munkacsarnokában rendezik az Admiral-Haladás VSE és az élvonalbeli újonc 1. FC Veszprém kupamérkőzését. A szombathelyiek célja a továbbjutás – áll a klub sajtóanyagában.

A legjobb 16 közé jutás a tét a futsal Magyar Kupában. A bajnokságban már találkoztak a felek, akkor az Aréna Savariában a vasiak bizonyultak jobbnak (6-4).

– Azzal a sikerrel egy rossz sorozatra tettünk pontot, hiszen riválisunkat korábban nem sikerült legyőznünk. A felkészülési meccsek mellett tavaly a Magyar Kupában is ellenfelünk nyert, ám a bajnokin végre mi örülhettünk – mondta Horváth Levente, a szombathelyiek vezetőedzője. – A továbbjutás a célunk a kupában, és bár sok a sérült a keretben, úgy érzem, megverhetjük a Veszprémet. Nagyon kellemetlen ellenfélnek tartom aktuális riválisunkat, nem igazán játsszák a futsalt. Zártan, stabilan védekeznek, nehéz megbontani a védekezésüket. A bajnokságban eddig nem szerepelnek jól, két döntetlen mellett háromszor kikaptak. Ez azonban kupameccs, itt minden egy összecsapáson dől el, nincs lehetőség a javításra. Bagóra, Kottánra és Jágerre biztosan nem számíthatok, Németh Péter viszont reményeim szerint visszatérhet. Több lehetőséget kapnak majd a perememberek, bízom bennük, tudom, hogy képesek megoldani a feladatot. Cél a továbbjutás, remélem, hogy a munkacsarnokba is szép számmal látogatnak majd ki a szurkolók.

Olvasói sztorik