Futsal

Szombathelyi kapusgól

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn, a kapus, Németh Krisztián döntötte el a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának egyik meccsét az Admiral-Haladás VSE javára a Gödöllői Bikák otthonában. Nem csak remek védéseivel, hanem góljával is hozzájárult a némileg meglep vendégsikerhez (5-4).

– A bajnokság nem úgy indult, ahogyan terveztük. Kétszer is kikaptunk, de a harmadik meccsünket, ha nyögvenyelősen is, de meg tudtuk nyerni – mesélte Németh Krisztián a szombathelyi klub sajtóanyagában. – Kicsit már helyrejött az önbizalmunk a gödöllői találkozó előtt, de akkor sem mi számítottunk a mérkőzés esélyesének. Mégis, az idei év legjobb produkciójával rukkoltunk ki.

Igaz, hamar előnybe kerültek a hazaiak, de az első félidő közepén egyenlítettek a vasiak, és izgalmas, jó meccs kerekedett az ötödik fordulóban rendezett összecsapásból. Aztán a szünet előtt kétgólos előnyre tettek szert a vendégek…

– Rengeteg dolgom volt, záporoztak a lövések a kapumra. Úgy érzem, jól ment a védés, néhány akár a bravúr-kategóriába is tartozhat – folytatta a gólszerző kapus. – Persze a csapatvédekezés is működött. Czeglédi Balázs kiállítását követően öt a háromban jöhettek a gödöllőiek, sokáig ekkor is tartottuk magunkat, de csak bepréseltek egy gólt, így megint csak egy volt közte. A kiegészülésünk után öt a négyben támadták a hazaiak az egyenlítésért, ám egy, a hatoson belülre belőtt labdát sikerült elcsípnem és dropból az üres kapuba rúgtam. Mindenki a nyakamba ugrott, nagyon örültem a találatnak! Gólpasszom már volt az NB I-ben, de gólom még nem. A találatom után is jött az ellenfél, a vége előtt nem sokkal öt-négyre fel is jöttek, de egyenlítésre már nem maradt idejük, így megszereztük első győzelmünket vendégként!

Olvasói sztorik