NB I

Preklet Csaba is Pápára igazol

A Lombard FC újoncai: Eszlátyi István, Horváth Gábor, Zoran Supics, Preklet Csaba, Peter Struhar és Orosz Márk.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Jelenleg Lipóton edzőtáborozik a Lombard Pápa együttese, azonban a csapat játékoskeretében az elmúlt hetekben jelentős változások történtek.

– Először a BKV Előréből a csatár Eszlátyi István és a kapus Horváth Gábor igazolt a Lombardhoz – nyilatkozta Szemán György klubigazgató a Pápa és Vidéke közéleti hetilap hasábjain. – A felkészülésre érkező próbajátékosok közül senki sem maradt Pápán, viszont a visszatérő Zoran Supics teljesítménye meggyőzte a szakmai stábot. Ő már játszott nálunk korábban, most hároméves szerződést kapott Pápán, ő védőként és védekező középpályásként is bevethető.

A klubigazgató elmondta, további labdarúgók érkeztek és érkeznek a védelembe.

– Szintén hároméves szerződést kötöttünk a korábban az Egerben futballozó, kapuvári születésű Preklet Csabával, aki jobboldali védőként Nagy Sándorral küzdhet meg a csapatba kerülésért – mondta a klubvezető. – Szintén a Lombardhoz tart a középső védő Peter Struhar, aki legutóbb Nyitrán játszott, de szerepelt hazánkban a Nyíregyháza együttesében is. Tóth Bálint kérésére pedig egy éve kölcsönben hozzánk kerül Orosz Márk, a Ferencváros csatára is.

Olvasói sztorik