NB I

A bundaügy után újra Pápán

A szerb Zoran Supics ismét a Lombard csapatánál edz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Június 24-én nyolc próbajátékossal kezdte meg a felkészülést a Lombard Pápa. Akkor Kovács Tamás, Tóth Axel, Electo Wilson, Borbély Bálint, Banai Balázs, Litauszki Róbert, Magos Mátyás és a Pápán már korábban szóhoz jutott Lasha Totadze igyekezte meggyőzni a vezetőséget – írja a papa-ma.hu.

Néhány napja edzett a keret, amikor Litauszki, Banai és Wilson távozott, a Mattersburg elleni tesztmeccs után pedig már senki nem maradt, egyikük sem tudta meggyőzni Tóth Bálint vezetőedzőt. Érdekesség, hogy felbukkant a csapatnál Zoran Supics, aki a múlt héten tért vissza. A védő még mindig a csapattal tréningezik, így nagy esélye vagy a szerződésre. Ő korábban megfordult már a Győr és a Diósgyőr csapatában, és a neve tavaly februárban felvetődött a bundaügyben!

Az elkövetkezendő napokban két labdarúgó kap bizonyítási lehetőséget, a korábbi egri védő Preklet Csaba és Peter Struhar, a Nyitra játékosa, aki korábban játszott már Magyarországon, 2010-ben a Nyíregyházát erősítette, emellett a Slovan Bratislava, az Artmedia Petrzalka, az 1. FC Slovácko, a Dunaszerdahely, az SV Kapfenberger játékosa is volt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik