NB I

Hét próbajátékossal kezdett a Pápa

Elkezdte a felkészülést a bajnokságra a Lombard FC is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn 16 órakor kezdődött az első edzés Pápán. A következő élvonalbeli szezon július 26-án, pénteken rajtol.

A bakonyiak háromhetes pihenőt követően álltak ismét munkába, így Tóth Bálint vezetőedző legénysége öt héten keresztül gyakorolhat a startra.

– A harmadik hét kivételével végig Pápán készülünk a bajnoki rajtra, július 8-12. között Lipóton edzőtáborozik a csapat – nyilatkozta a veol.hu oldalon Tóth Bálint, aki az esetleges erősítésekre is kitért. – Konkrétumokról egyelőre még nem tudok beszámolni. Zajlanak a tárgyalások, de nagyon nehéz egyezségre jutni a klubokkal. Persze, jó lenne minél előbb a keretben tudni az új játékosokat, hiszen nem szerencsés, ha a szezonkezdet előtti napokban csatlakoznak futballisták a csapathoz.

Szemán György klubigazgató elmondta, hétfőn több próbajátékos is érkezett a klubhoz tesztelésre, de minden bizonnyal távozók is lesznek. A következő napokban több labdarúgó sorsa is eldőlhet.

A nyári szünetben is voltak változások a keretben: Tino Lagator, Daniel Orozco és Balogh Balázs távozott, az érkezők között egyelőre Eszlátyi István, és Horváth Gábor személyében egy új kapus található, őket a BKV Előrétől szerezték meg.

A csapatból egyelőre hiányzik Griffiths, valamint a tanulmányaira koncentráló Szabó Ottó.

A hét próbajátékos név szerint: Kovács Tamás (Kozármisleny), Tóth Axel (BKV Előre), Borbély Bálint (Szeged), Banai Balázs (Újpest II), Magos Mátyás (Újpest II) és a Pápán korábban már szóhoz jutott grúz Lasha Totadze (FC Dila Gori). Visszatért a kölcsönadott Electo Wilson is, de az ő sorsa egyelőre bizonytalan – írja a papa-ma.hu.

Az első edzés képgalériája ide kattintva megtekinthető!

Olvasói sztorik