NB I

Lovrencsics ne aggódjon

Bíró Péter elmondta, ha a lengyel vonal befullad, a válogatott újoncának akkor is lesz hova mennie.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bíró Péter, a Lombard Pápa tulajdonosa hosszabb interjút adott a Pápa és Vidéke közéleti hetilapnak, amelyben visszatekintett az elmúlt szezonra, és szót ejtett a csapat nyári átigazolási terveiről is. A beszélgetés második részében a Lengyelországban szereplő Lovrencsics Gergő végleges szerződését érintették, amely napi szinten szolgáltat híreket a hazai sportsajtónak.

– Lovrencsics Gergő kölcsönbe igazolt a Lech Poznanba, és a lengyel együttesnek opciós vételi joga van a szerződtetésére. A Lech írásban kijelentette, hogy élni kíván ezen jogával, ám a kölcsönadási összegből tartozik még egy jelentős résszel. Ez jogi kérdés, hogy mi ezt miként értékeljük – mondta Bíró Péter. – Azt gondolom, ha a lengyel csapat záros határidőn belül rendezi a dolgait, akkor nem gördítünk akadályt az elé, hogy Lovrencsics Gergő a Lech Poznanban folytassa a pályafutását. Azonban szeretném kinyilvánítani, hogy ebben az esetben nem a két klubnak kell megegyeznie, vitatkoznia, hiszen van egy általuk és általunk aláírt szerződés, amit pillanatnyilag ők nem tartanak be. Ezt a kontraktust kell teljesíteni pontról-pontra. Nem gondolnám azt, ha ez nem sikerül, akkor Gergőnek nem lesz ajánlata, mert minket már több egyesület is megkeresett.

A Lombard Pápa játékoskeretében várható változásokról a tulajdonos elmondta, hogy nyilván lesznek érkezők és távozók is, van már néhány kiszemeltjük, próbálnak erősíteni, de ez értelemszerűen nagyban függ az anyagi lehetőségektől.

Olvasói sztorik