NB I

Maróti és a nyitott kérdések

A Dunaszerdahely érdeklődéséről nem tud, de fontolóra veszi a csapatváltást a Lombard Pápa játékosa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egy évvel ezelőtt igazolt Pápára a Ferencváros csapatából, és elképzelhető, hogy hamarosan továbbáll Maróti Béla, akit a szlovák Dunaszerdahellyel is szóba hoztak. A 34 éves középpályás a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, még nem döntötte el, hogy távozik-e a Lombardtól, de elképzelhetőnek tartja a klubváltást.

– Én is az interneten olvastam erről, érdemleges információval nem tudok szolgálni, mert én nem tudok a DAC érdeklődéséről – kezdte Maróti Béla. – Azt nem mondanám, hogy mindenképpen távozni akarok Pápáról, de számba veszem az eshetőségeket, és az még egy eldöntendő kérdés lesz számomra is, hogy hol folytatom. Majd meglátjuk…

– Hogyan értékelné a tavaszi szezont?
– Rosszabbul sikerült a tavaszi szezonunk, mint az őszi. Hetekig, hónapokig boncolgattuk, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem jön ki lépés. Voltak edzőváltások, de igazából senki nem tudta teljesen megválaszolni, mi az oka a mélyrepülésnek, persze nem új keletű dolog ez a magyar labdarúgásban. Minden csapat életében eljön, hogy valami elromlik, és már nem úgy működik, mint korábban.

– A saját teljesítményével mennyire volt elégedett?
– A saját szezonom a csapatéhoz hasonló volt. Jobban kezdtem, aztán egy kicsit beleszürkültem és már nem voltam képes kiugró teljesítményt nyújtani. Talán ezért is gondolkoztam el a váltáson, mert egy másik helyen a motivációs tényezők másként hathatnak rám.

– A nyári szünetben mennyi időt szentel a pihenésre, kikapcsolódásra?
– Ez a három hét körülbelül elég arra, hogy kipihenjük magunkat. Barátokkal terveztük, hogy elmegyünk valahova, de ez spontán dolog lesz, döntünk és megyünk, előre nem foglaltunk le semmit, úgyhogy majd ez is még alakul.

Olvasói sztorik