Hírek

Jól jön nekik a szünet

Maróti Béla szerint jó alkalom lesz a Lombard FC számára, hogy összeszokjanak az új edzővel.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Az OTP Bank Liga hatodik fordulójában megszerezte első győzelmét a Lombard Pápa Termál FC, ráadásul rögtön a mérkőzés után fény derült rá, hogy a továbbiakban Zsivóczky Gyula vezetőedző irányítja majd a gárdát. A Kaposvár ellen 3-0-ra megnyert meccsen gól is szerző Maróti Béla a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy a bajnoki szünet jó alkalom lesz számukra, hogy összecsiszolódjanak az új edzővel, akiről az első benyomásai abszolút pozitívak a 32 éves középpályásnak.

– Hogyan emlékszik vissza a Kaposvár elleni sikerre?
– Az első félidőben voltak jó momentumaik a vendégeknek is, de Seye gólja a legjobbkor jött a szünet előtt, és amikor a második játékrész elején betaláltam, onnantól már éreztem, hogy meglesz a mérkőzés. A végére felőröltük az amúgy masszívan futballozó Rákóczit, és örülök, hogy megszereztük az első győzelmünket.

– A válogatott találkozók miatti bajnoki szünet jó lehetőség lesz arra, hogy a csapat összecsiszolódjon Zsivóczky Gyulával?
– Remek alkalom lesz számunkra ez, hogy két hétig nincsen bajnoki találkozónk. Az újonnan kinevezett vezetőedzőről csak a legjobbakat tudom mondani, hiszen fiatal, dinamikus embert ismertem meg a személyében, aki új edzésmódszereket is szívesen alkalmaz. Az öltözői hangulat is kiváló, kíváncsian várom, hogy milyen hatással lesz ez a csapatra.

– Azonban nem maradnak tétmérkőzések nélkül, hiszen szerdán és szombaton is Ligakupa-mérkőzéseket játszanak.
– A bajnoki szünet mellett ez is remek alkalom lesz, hogy az új szakmai stáb élesben, tétmérkőzéseken próbálhatja ki azokat a játékosokat, akiket majd a bajnokin szerepeltethet. Amúgy a Ligakupában többnyire minden csapat azokat szerepelteti, akik kevesebb szerephez jutnak, de nálunk most ez egy speciális helyzet.

– A céljuk a biztos bennmaradás, vagy megcélozzák a középmezőnyt?
– Elég motiválatlan dolog lenne, ha azt mondanám, hogy csupán a kiesés elkerülése a célunk. Úgy gondolom, hogy a középmezőnyben végeznünk nem irreális, én mindenképpen azon dolgozom, hogy ez sikerüljön.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik