Hírek

Kugyela: Most kit üssek akkor?

A menedzser kérdezés nélkül vágta szájon a közvetítőt, mert nem az előre megbeszélt eredmény született. Újabb részlet a szerkesztőségünkhöz eljutott dokumentumokból.

Gyorsan akarsz értesülni a Rangadó magyar fociról és sportfogadásról szóló híreiről? Klikk és like a Facebook oldalunkra!

Tegnap Horváth Gábor gyanúsítotti vallomásának egyik részletével támasztottuk alá korábbi információnkat, hogy nem Lippai Ákos az egyetlen olyan játékos, aki érintett lehet a bundaügy „diósgyőri szálában”. Arról, hogy mit mondott Horváth Gábor Zoran Supics és Igor Gal szerepéről a 2010-ben lejátszott Paks – Diósgyőr meccs kapcsán, ide klikkelve olvashatnak részletesen.

Arról már február végén is írtunk, hogy ezt a találkozót minden „igyekezet”, és a sikeresen megtett tétek ellenére nem sikerült manipulálni, mert a DVTK kapusa, Ivan Rados jól védett. Ez szerepel Horváth Gábor vallomásában is, amely eljutott a Rangadó.hu-hoz.

Kugyela a vallomás szerint sok pénzt bukott, Horváth pedig (aki szervezőként vett részt a találkozó manipulációjában) a saját bőrén tapasztalta, hogy milyen az, ha a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő Kugyela mérges.

„Szó nélkül szájon vágott engem Kugyela. … Kérdeztem tőle, hogy ezt most mért pont én kaptam, hiszen én mindent megtettem a megállapodás szerint. Erre ő visszakérdezett, hogy Most kit üssek akkor?” – áll a vallomásban.

Kugyela Zsolt FIFA-licences menedzsert november 15-én tartóztatták le szarvasi lakásán. Az előállítás után házkutatást tartottak nála, majd Budapestre szállították. Vele szemben három rendbeli, folytatólagosan elkövetett, gazdálkodó szervezet dolgozójának kötelessége megszegésére irányuló vesztegetés bűntette megalapozott gyanúja vetődött fel.

Folytatjuk…

Gyorsan akarsz értesülni a Rangadó magyar fociról és sportfogadásról szóló híreiről? Klikk és like a Facebook oldalunkra!

Olvasói sztorik