NB I

Preklet célja az NB I

Pápán próbálkozik az Olaszországot is megjárt védő.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt napokban több csapattal (Pápa, Gyirmót, Zalaegerszeg) is szóba hozták Preklet Csabát, aki az előző szezonban az egyik legmegbízhatóbb teljesítményt nyújtotta az élvonalból kieső Egri FC színeiben. Az olasz Regginát is megjárt védő a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy a Lombardnál szerepel próbajátékon, és a szombati edzőmeccsen kell majd leginkább bizonyítania.

– Most Pápán vagyok próbajátékon, itt próbálok bizonyítani. A hétvégi edzőmeccs után már biztosan mondanak valamit rólam, akkor már okosabbak lehetünk. Még csak egy edzésen vettem részt a Lombardnál, a velem egykorú játékosokat nagyjából ismertem már régről, az idősebbeket, például Szűcs Lajost csak a tévéből. A csapatról még nem nagyon tudok véleményt formálni, ahhoz nagyon keveset láttam – vélekedett Preklet.

A hírek szerint az NB II-es Gyirmót és a ZTE is „udvarol” a védőnek, de számára az élvonal prioritást élvez.

– Nekem az elsődleges szempont a csapatváltásnál az, hogy szeretnék NB I-es klubban játszani a következő szezonban is, ez élvez elsőbbséget, hiszen úgy gondolom, hogy másodosztályból azért nehezebb visszajutni az élvonalba – magyarázta a volt egri védő.

Olvasói sztorik