NB I

Nyolc próbajátékost küldtek el Pápáról

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Június 24-én nyolc próbajátékossal kezdte meg a felkészülést az NB I-ben szereplő Lombard Pápa. Akkor Kovács Tamás, Tóth Axel, Electo Wilson, Borbély Bálint, Banai Balázs, Litauszki Róbert, Magos Mátyás és a Pápán már korábban szóhoz jutott Lasha Totadze igyekezte meggyőzni a vezetőséget. Néhány napja edzett a keret, amikor Litauszki Róbert, Banai Balázs és Elektro Wilson távozott, a Mattersburg elleni tesztmeccs után pedig már egyik próbajátékossal sem találkozhattunk Pápán, a nyolc emberből senki sem tudta meggyőzni a Tóth Bálint – Doma Ernő kettőst.

Egyetlen kivétel Zoran Supic, aki múlt héten tért vissza, a védő még mindig a csapattal tréningezik, így nagy esélye vagy a szerződésre. Az elkövetkezendő napokban két labdarúgó kap bizonyítási lehetőséget, a korábbi egri bekk Preklet Csaba és Peter Struhar, a Nyitra játékosa. A 191 centiméter magas, 29 éves védő korábban játszott már Magyarországon, 2010-ben a Nyíregyházát erősítette, emellett pályára lépett a Slovan Bratislava, az Artmedia Petržalka, a cseh 1. FC Slovácko, a Dunaszerdahely, az SV Kapfenberger mezében is.

A Lombard Pápa szombaton 17 órától az előzetesen kiadottól eltérően nem az orosz Amkar Perm, hanem az AFC Sageata Navodari ellen lép pályára. A keret július 8-tól Lipóton edzőtáborozik, majd július 13-án 10 órától hazai pályán a Zalaegerszeget fogadják – írja papa-ma.hu.

Olvasói sztorik