NB I

Négyet vágott a Pécsnek a Fradi

A Ferencváros 4-1-re győzött a Pécsi MFC ellen a Szekszárdon rendezett felkészülési mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szekszárdi műfüves pályát körbeállták a szurkolók, akik a rendelkezésükre bocsátott két mobillelátót is megtöltötték, közelítőleg ezer drukker látogatott ki az összecsapásra – tudósít a Ferencváros honlapja.

Az első percben azonnal nagyot kellett védenie Jova Leventének: Szatmári Lóránd lőtt 23 méterről, szabadrúgásból, kísérlete a sorfalon megpattant, így a fővárosiak kapusa a léc alól, bravúrral tolta ki a labdát. Az első nagyobb Fradi-helyzetre a 11. percig kellett várni: Csukics ugratta ki Böde Dánielt, aki a jobb oldalról, 12 méterről lőtt, de Dibusz Dénes vetődve ütötte szögletre a labdát.

A 34. percben egy baloldali középre adás után Grumics lőtt közelről a kapuba (0-1). A 44. percben sikerült az egyenlítés a Fradinak: Jenner szögletét Dibusz ütötte a magasba, a lehulló labdát Böde továbbfejelte Csukicshoz, ő pedig néhány méterről a kapuba lőtt (1-1).

Az 53. percben Jenner középre ívelt szabadrúgását Böde fejelte vissza Aborahnak, aki szépen átvette a labdát, majd ballal a bal alsó sarokba lőtt (2-1). A 63. percben újabb gólt szerzett a Fradi: Jovanovics tört be a tizenhatoson belülre, majd középre adott, ahonnan az érkező Perics közelről a kapuba fejelt (3-1). A 88. percben Orosz Márk passzolt Ottenhez, aki tolt egyet a labdán, majd 26 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot (4-1).

Felkészülési mérkőzés

Pécsi MFC – Ferencváros 1-4 (1-1)

Szekszárd, műfű

Pécs: Dibusz (Sánta) – Lázár P., Balogh B., Krejcí, Zseljkovics (Nagy J.) – Uzoma, Horváth A. (Lantos) – Horváth Zs., Szatmári L., Nagy O. (Márkvárt) – Grumics (Simon A.). Edző: Márton Gábor, Lőrincz Emil

FTC: Jova – Jovanovics, Otten, Lelo (Junior Fell, a szünetben), Sváb – Gyömbér (Batik, 68.), Aborah – Somália (Perics, a szünetben), Csukics (Holman, 60.), Jenner (Orosz, 68.) – Böde (Zeravica, 72.). Edző: Ricardo Moniz

Gólszerzők: Grumics, illetve Csukics, Aborah, Perics, Otten

Olvasói sztorik