NB I

Válogatott játékosok Pécsett

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem terveznek nagy átalakítást a téli szünetben az OTP Bank Ligában szereplő PMFC-Matias csapatánál, de vannak már távozók és érkeznek új játékosok is – írja az MTI.

A korábbi válogatott Bodnár László, a brazil Nicolas Ceolin, a nigériai Salomon Okoronkwo, a szlovén Leon Panikvar és a horvát Luka Vucko, valamint Demjén Gábor elment, és szerdán sajtótájékoztató keretében mutatta be a klub három leendő futballistáját. Közülük kettő, Lázár Pál – aki legutóbb a török Samsunspornál szerepelt – és a kecskeméti Balogh Béla már volt válogatott, előbbi hatszor, utóbbi kilencszer. A harmadik friss szerzemény Koller Krisztián, ő a másodosztályú Kozármislenyből érkezett a klubhoz, ahogyan a 18 éves középpályás Tóth Barna is.

Elbert Gábor cégvezető közölte, hogy elsősorban hazai labdarúgókban gondolkodtak, és a keretben lehet még változás. A bemutatott három játékossal már szerződést is kötöttek. Elbert hozzátette, a klub egyelőre ki van zárva az átigazolásból, ugyanakkor amennyiben megszületik a jogerős MLSZ-döntés Miroszlav Grumics szerződtetése ügyében, és rendezik vitájukat a Kaposvárral, a kizárás megszűnik.

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a klub pénteken 13 órától véradást szervez, amivel Rakaczki Bencét, a Diósgyőr leukémiában szenvedő kapusát segítik.

Olvasói sztorik