Hírek

A megfelelő ajánlatra vár

A Pécsről távozó Leon Panikvar nem tartja kizártnak, hogy visszatérjen Zalaegerszegre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismert, a Márton Gábor vezette új pécsi szakmai stáb több játékos szolgálataira sem tartott igényt, köztük volt a szlovén Leon Panikvar is. A Mariborban nevelkedett balhátvéd korábban a Zalaegerszeg csapatában és a skót Kilmarnockban is megfordult. A 29 éves labdarúgó a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, nem érti, miért kellett távoznia Pécsről, illetve hozzátette, a legszívesebben újra hazánkban futballozna.

– Fogalmam sincs miért nem számított rám az új tréner, állítólag nem ütöm meg a Pécs csapatának szintjét – kezdte a hátvéd. – Ez nem igaz, szerintem ő nem is ismer engem, nem tudja, hogy milyen képességekkel, kvalitásokkal rendelkezem, hiszen nem nagyon léptem pályára az ősszel. Nem hiszem, hogy ez lenne a megfelelő indok, de nem problémázok ezen, előretekintek.

– Hogy érezte magát Pécsen? Milyen volt újra Supka Attilával dolgozni?
– Ez egy nagyon jó kérdés, és ha válaszolni szeretnék rá pontosan, akkor akár egy könyvet is kiadhatnék. Érdekes dolgok történtek a pécsi klubnál és Supka Attilával kapcsolatban is, de ez most nem a megfelelő időpont, hogy meséljek. Nem szeretnék konfliktust sem a csapattal, sem a korábbi trénerrel.

– Van már új csapata? Vannak ajánlatai?
– Jelenleg még csapat nélkül vagyok, várom a megfelelő ajánlatot.

– Magyarországon, Szlovéniában vagy esetleg valahol máshol folytatná a legszívesebben?
– Nem Szlovéniában szeretném folytatni, de sosem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő. Talán visszatérek Magyarországra, de nem tudok semmi biztosat mondani.

– Olyan pletykákat hallani, hogy visszatér Zalaegerszegre, van ezeknek valóságalapja?
– Nem tudom, nem vagyok benne biztos, hogy a Zalaegerszeg jelenleg a legjobb választás lenne számomra. Követem az eseményeket, látom, hogy jelenleg nem ott van a ZTE, ahol a helye lenne. Azonban minden nyitott még, így nem zárhatom ki azt az opciót sem, hogy visszatérek Zalaegerszegre. Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő, nemsokára minden kiderül.

– Korábban már játszott a ZTE-ben, hogy emlékszik vissza arra az időszakra?
– Jó emlékeket őrzök az ott töltött időszakról. A csapat is nagyon jól szerepelt, hiszen a negyedik helyen végeztünk. Minden rendben volt, rengeteg szurkoló járt ki a meccsekre, csodálatos hangulatban futballoztunk. Jól éreztem magam a klubnál, és egy kiváló együttesünk volt, nem is értem, hogy mi történt később, és miért esett ki a csapat az élvonalból.

– Volt egy hosszú eltiltása, a Videoton ellen eltalálta labdával az asszisztenst, mi történt pontosan?
– Nem szívesen emlékszem erre vissza, hiszen több hónapra a pályán kívülre szorultam, azt hiszem négy hónapra tiltottak el. Nagyon csalódott vagyok még mindig a szituáció miatt, hiszen egyáltalán nem szándékosan rúgtam meg a partjelzőt. Akkor emiatt nagyon dühös és mérges voltam, de ez már a múlt, próbálom elfelejteni a történteket.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik