NB I

Tetszettek neki a célok

A Kecskemétről távozó Balogh Béla nagyszerűen érzi magát új csapatában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A PMFC-Matias együttesében folytatja pályafutását a Kecskemétről távozó Balogh Béla. A korábbi válogatott játékos az MTK-ban nevelkedett, de megfordult már a spanyol Murcia és az angol Colchester csapatában is. A 28 éves védő a Rangadó.hu érdeklődésre elmondta, nem szívesen maradt volna olyan klubnál, ahol nem veszik számításba, ezért távozott a KTE-től.

– Úgy éreztem, hogy nem számítanak már rám Kecskeméten – mesélte a Balogh Béla. – Nem játszottam, és ez olyan jelzés volt, amit szerintem elég sok játékos a magáénak érez. Végig kezdő- és alapember voltam, aztán hirtelen nem kaptam lehetőséget, ez egyértelművé tette számomra, hogy távoznom kell. Nem szívesen marad az ember olyan helyen, ahol nem számítanak rá.

– Miért pont a Pécs csapatát választotta?
– Beszélgettünk a vezetőkkel, és olyan célokat tűztek ki a csapat illetve a játékosok elé, amelyek nagyon tetszettek, ezért döntöttem a Pécs mellett. Voltak más megkeresések is, akadtak klubok, akik érdeklődtek irányomban, de a pécsi klub ajánlata volt a legmegfelelőbb számomra.

– Hogy érzi magát új klubjában?
– Fantasztikusak a srácok, abszolút befogadtak, és úgy érzem, hogy jó úton haladunk.

– Mit vár a tavaszi szezontól, hova érhet oda a Pécs?
– Úgy gondolom, hogy a középmezőnyt elérhetjük. Aztán majd kiderül, hogy a következő célok azok valóban érvényesülnek-e a jövőben.

Olvasói sztorik