NB I

Pécsre igazol Balogh Béla

Elhagyta a Kecskemét csapatát a 28 éves védő, és a PMFC-Matias színeiben folytatja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A két klub megegyezett Balogh Béla átigazolásáról, így a játékos a PMFC-Matias színeiben folytatja pályafutását. A védő 2010 nyarán igazolt a KTE-hez, és összesen 63 NB I-es mérkőzésen viselte a klub szerelését, ezeken két gólig jutott. Tagja volt a kupagyőztes csapatnak, ezen kívül Szuperkupa- és Ligakupa-ezüstérmet szerzett.

Balogh korábban az MTK játékosa volt nyolc évig, de ezalatt kölcsönben megfordult az angol másodosztályú Colchester UFC-nél és a spanyol másodvonalbeli Real Murciánál is. A válogatottban 2006 novemberében mutatkozott be a Kanada elleni meccsen. Utoljára 2007 novemberében volt rajta a címeres mez. Válogatott karrierje egy évig tartott, ezalatt kilenc meccsen játszott – írja a bama.hu.

Zárójelbe jegyezzük meg, hogy tudomásunk szerint a PMFC nem igazolhat, legalábbis nem tudjuk, hogy megoldódott-e a Grumics-ügy… Mint ismert, a nyáron Kaposvárról szerződtetett játékos miatt komoly bajba kerültek a pécsiek, hiszen miután nem fizették ki a teljes vételárat, az MLSZ fegyelmi bizottsága másodszori nekifutásra is kizárta őket az átigazolásból.

– Mire elkezdődik az átigazolási időszak, rendezni fogjuk ezt az ügyet, hogy ez ne jelentsen problémát a keret esetleges átalakításánál – mondta Elbert Gábor cégvezető, még január elején. Hogy azóta mi a helyzet ezzel kapcsolatban, rendeződött-e az ügy, arról egyelőre nincs tudomásunk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik