NB I

Csalódottan áll tovább

Demjén Gábor furcsának tartja, hogy "látatlanban" kitették a szűrét a pécsi csapatból.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismert, a PMFC-Matias vezetése Supka Attila vezetőedző eltávolítása után átalakította a szakmai stábot. A pécsi csapat Márton Gábor vezetésével hétfőn megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra, de az első edzést megelőzően négy játékost elküldtek. Az NB II-es Kozármislenytől érkezett szakember a továbbiakban nem számít Demjén Gáborra, a nigériai Solomon Okoronkwóra, a korábbi magyar válogatott Bodnár Lászlóra és a szlovén Leon Panikvarra. A Rangadó.hu megkereste Demjén Gábort, aki értetlenül áll a történtek előtt és rendkívül csalódottan búcsúzik a klubtól.

– Vasárnap beszéltem Elbert Gábor cégvezetővel, aki közölte, hogy az új szakmai stáb nem tart rám igényt – kezdte a 26 éves középpályás. – Igazából nem tudok ezzel mit csinálni, rendkívül csalódott vagyok, de muszáj továbblépnem. Furának tartom a döntésüket, hogy úgymond látatlanban kitették a szűrömet, hiszen ha néhány hét után közlik, hogy nem férek bele az elképzeléseikbe, akkor elfogadom, de így, hogy az ősszel alig játszottam… Szerintem ez alapján nem lehet reálisan megítélni, hogy mire vagyok képes. Nem tudom még, mit hoz a jövő, próbálkozom csapatoknál, ha nem járok sikerrel, akkor külföldön fogok próbálkozni. Persze, oda se könnyű kikerülni.

A 26 éves középpályás utalt arra, hogy nem kapott sok játéklehetőséget az őszi időszakban. Nos, valóban nem: a bajnokságban mindössze kétszer volt kezdő, hatszor csere, de két piros lapot így is beszedett… A Ligakupában háromszor játszott kezdőként, a Magyar Kupában egyszer csereként beállva, és volt mérk öt mérkőzése az NB III-ban is.

Olvasói sztorik