NB I

Márton Gábor a Pécs edzője

A PMFC szakmai stábjának további tagjai: Lőrincz Emil, Babócsy András és Kárpáti Péter.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A PMFC-Matias vezetése Supka Attila vezetőedző eltávolítása után átalakította a szakmai stábot, amelynek új tagjai: Lőrincz Emil, Babócsy András, Márton Gábor és Kárpáti Péter – áll a klub közleményében. Arra nem tér ki a tájékoztatás, hogy ki lesz a főnök, de nem nehéz kitalálni, hogy Márton Gábor, aki játékosként négy különböző időszakban is szerepelt szülővárosa, a baranyai megyeszékhely csapatában, de megfordult a Kipest-Honvéd együttesében, valamint Belgiumban, Franciaországban, Izraelben és Ausztriában is.

Matyi Dezső uralkodása alatt eddig ő töltötte a legrövidebb időt a pécsi kispadon, de kivételesen nem azért, mert a rapszodikus tulajdonos kirúgta, hanem mert 2009 novemberében csak két mérkőzést vállalt. 2010 óta az NB II-es Kozármisleny együttesét irányította, amellyel rendre nagyszerűen szerepelt, tavaly a Nyugati-csoport második helyén végeztek, jelenleg pedig a harmadik pozícióban telelnek.

Bár Márton Gábor mindvégig tagadta, hogy elhagyná a megyeszékhellyel szomszédos kisváros csapatát, mivel a Kozármisleny együttesét működtető cég főnöke, Feleki Attila egyben a pécsi klub ügyvezetője is, sejteni lehetett, hogy ez a forgatókönyv érvényesül majd. Vezetőedző: Lőrincz Emil, szakmai igazgató: Márton Gábor, ez lesz a leosztás papíron, mert Lőrincznek van pro licence…

Egy kérdést még nyitva áll: vajon ki lesz a Kozármisleny új vezetőedzője? A Rangadó.hu érdeklődésére Elbert Gábor, a pécsiek cégvezetője elmondta, hogy ebben a témában a hétvége folyamán, vagy a jövő hét elején születik megfejtés!

Olvasói sztorik