NB I

Nincs téli szünet Supkának

A PMFC vezetőedzőjének hétfőn ismét jelenése volt a pécsi klubházban...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Matyi Dezső pénteki bejelentése után várható volt, hogy Supka Attila nem a karácsonyi kirakatokat fogja nézegetni az elkövetkező napokban. Hétfőn már jelenése volt a klubházban – írja a Pécsi Napilap.

A PMFC-Matias játékosai január 10-én kezdik a felkészülést a tavaszi szezonra, addig nyugodtan forralt borozhatnak egyet a karácsonyi vásárok forgatagában, gondolkodhatnak azon, hogy szegedi vagy bajai halászlé kerüljön-e az ünnepi asztalra. Eközben a vezetőedzőre, Supka Attilára nehéz napok várnak…

Mert bizonyosan nem számít könnyed téli szórakozásnak, ha egy sikertelen szezon meccseit kell elemeznie a klub ügyvezetőjével, Feleki Attilával, ahelyett, hogy a családdal járnák a bevásárlóközpontokat. A pénteki sajtótájékoztatót követően ugyanis Supka Attila megkapta az értesítést: hétfőn kora délután jelenése van a pécsi klubházban. Itt Feleki Attila fogadta, aki közölte, szeretné, ha alaposan végigelemeznék a sikertelen ősz 17 bajnoki meccsét, mert ezzel a játékoskerettel a tabella 14. helye mindennek nevezhető, de hibátlan menetelésnek semmiképpen.

Az egykori sikeres szovjet kémfilm nyomán írhatnánk akár azt is, hogy felelevenítik az ősz 17 pillanatát, a baj csak az, hogy ezek többnyire igencsak keserűek. A 17 összecsapásból talán ha négy-öt olyan akad, amelyet elégedetten tekinthetnek meg. A lényeg, hogy első megközelítésben napi feladatot kapott Supka Attila, és a futballszeretők biztosak lehetnek benne, hogy Feleki Attila a vezetőedző szerződését (ki tudja hányadszor) alaposan áttanulmányozza, és lesz annyira leleményes, hogy egy napban kevés lesz a 24 óra.

A bama.hu eközben arra figyelmeztet: Matyi Dezső tulajdonos bejelentette a szakmai igazgatói poszt létrehozását, de a vezetőedző felettesének kinevezése még várat magára. Ha minden igaz, a szakvezetőnek az elkövetkezendő időszakban nagyon sűrűn, napi rendszerességgel kell majd járnia értekezletre. Sőt, miután a szerződésében szerepel, hogy az utánpótlással is tartania kell a kapcsolatot, elképzelhető, hogy külföldi tornákon is jelenése lesz.

Olvasói sztorik