NB I

Kecskemétre igazol Hullám Attila

Az újpesti nevelésű középpályás Szigetszentmiklósról szerződött az élvonalban szereplő alföldiekhez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Vasasban nevelkedett, de Újpesten kezdte profi karrierjét, majd később Sopronban is futballozott, 42 első osztályú meccsen két gólig jutott. Hullám Attila tagja volt az újpestiek ezüstérmes (2006), majd negyedik helyezett (2007) csapatának, majd Tatabánya, Szolnok, Vecsés, illetve Biatorbágy, legutóbb pedig Szigetszentmiklós következett. Ősszel 12 mérkőzésen négy gólt és ugyanennyi gólpasszt jegyzett. 2015 nyaráig kötelezte el Kecskeméten.

– Köszönettel tartozom azoknak, akik miatt létrejöhetett ez a megállapodás, elsősorban Horváth Ferencnek és a kecskeméti klubnak, amiért megadták nekem a lehetőséget. Több ismerős arc is van számomra a keretben, a beilleszkedéssel biztosan nem lesz gondom. Kecskeméten élvezni szeretném a játék és az edzések minden percét, úgy gondolom, tökéletes hely lesz számomra a kiteljesedéshez – nyilatkozta a KTE honlapján Hullám Attila.

A kecskeméti csapatot érintő hír, hogy Sindou Dosso jelenleg próbajátékon vesz részt az Egyesült Arab Emírségekben. A két brazil légiós, Tarabai és Jorginho távozása elé a klub nem gördít akadályt, és engedélyezte számukra, hogy szabadon tárgyaljanak az irántuk érdeklődőkkel. Rafael Burgos válogatottbeli kötelezettségei miatt csak február elején tér vissza Kecskemétre, ő a salvadori nemzeti csapattal januárban a Közép-Amerika Kupán vesz részt.

Olvasói sztorik