NB II

Bajzát visszatér Nyíregyházára!

A Pécsről távozó korábbi gólkirály fél plusz egy éves szerződést írt alá a másodosztályú klubbal.

Kapcsolódó cikkek

Korrektek voltak
Bajzát február 1-én csatlakozik a nyíregyháziak keretéhez, szombaton pedig már pályára léphet az Eperjesen elleni felkészülési mérkőzésen.
– Beszéltünk Péterrel, aki szeretett volna visszatérni Nyíregyházára, ahol nagyon jól érezte magát. Minket választott, pedig több együttes is kereste. Mivel érvényes szerződése volt a pécsiekkel, így velük is egyeztetni kellett, de nagyon korrektek voltak. Mindenben megállapodtunk, és fél plusz egyéves szerződést kötöttünk a labdarúgóval – mondta a klub honlapján Sipos Zoltán ügyvezető.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Keleti-csoportjában szereplő Nyíregyháza Spartacus együttesében folytatja pályafutását a Pécsről távozó Bajzát Péter. A PMFC-Matias ex-csatára hétfőn azt nyilatkozta, úgy érzi, a klub vezetősége nem ragaszkodik hozzá, a pécsi vezetők pedig kedden meg is erősítették, hogy elengedik a játékost. Bajzát korábban már játszott a szabolcsi megyeszékhelyen, ahol a másodosztály gólkirályi címét is megszerezte. Az egri születésű támadó számos magyar csapatban játszott már, erősítette a Debrecen, a Győri ETO és a Diósgyőr együttesét is. A 31 éves támadó a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy örömmel tér vissza korábbi klubjához.

– Mivel már játszottam Nyíregyházán, tisztában voltam vele, milyen körülmények fogadnak majd, illetve, hogy mire számíthatok – magyarázta Bajzát Péter. – Jól ismerem a vezetőséget, a szakmai stábot, és nagyon jól éreztem magam korábban a csapatnál, ennek tükrében örömmel térek vissza a Spartacushoz.

– A pécsi klub honlapja ezt írja: „Bajzát nyáron is jelezte a vezetőség felé, hogy nincs meg a teljes komfortérzete ahhoz, hogy maximálisan a labdarúgásra tudjon koncentrálni. Akkor sikerült maradásra bírni, a napokban azonban ismét felmerült nála ez a téma.” Mi volt a pécsi távozás hátterében?
– Nem volt semmi konkrét probléma. Úgy gondolom, hogy teljesen normális körülmények között váltunk egymástól a pécsi klubbal. Próbáltunk olyan lehetőséget találni, hogy a PMFC is jól járjon, és én is. Úgy érzem, szépen váltunk el, ha lehet így fogalmazni.

– Voltak más ajánlatai is?
– Több csapattól is volt megkeresés, de nem szeretnék neveket említeni.

– Mit vár a tavaszi szezontól?
– Bízom benne, hogy sikerül megvalósítanom azt, amiért ideigazoltak. Szeretném beváltani a hozzám fűzött reményeket, tehát jó lenne minél több gólt rúgni. Szeretném a legjobbamat nyújtani, és remélem, hogy ki tudjuk harcolni a feljutást a csapattal.

Olvasói sztorik