NB I

Bajzát megtörné a gólcsendet

Volt csapata, a Debrecen ellen végre betalálna a pécsiek támadója.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombaton, 18 óra 30 perces kezdettel a Pécs fogadja a bajnok Debrecent. Supka Attila tanítványai még veretlenek ebben a szezonban, két döntetlen mellett egy győzelmet jegyez az együttes. A pécsiek védelmére nem lehet panasz, két gólt kaptak az eddigi bajnokikon, de az előző két találkozójukon egyaránt 0-0-s eredményt értek, így a góllövési mutatóján van mit javítania a csapatnak.

A jelenleg a pécsieket erősítő, korábban a DVSC-ben is megforduló Bajzát Péter a pmfc.hu-nak elmondta, nem kezeli másként ezt a találkozót sem, mint a többit, ugyanúgy gólt akar szerezni a Debrecen ellen is.

– Mindig van értékelés, hogy mi volt a jó és a rossz. Elmondják, hogy ezeket a helyzeteket hogyan használjuk ki. Minden csatár gólt akar rúgni, valamikor sikerül, valamikor nem. Bízzunk benne, hogy legközelebb jobban kihasználjuk a helyzeteinket.

Nekem igazából különlegességet nem jelent – folytatta Bajzát a Debrecen meccsre rátérve. – Abszolút ugyanolyan meccs, mint a többi. Ugyanúgy várom, mint egy akármilyen másik meccset. Ezen a találkozón is egy dolgunk lesz nekünk, csatároknak, hogy gólt lőjünk. Itt is ugyanúgy a három pontra fogunk törekedni.

Olvasói sztorik