NB I

Robosztus holland csatár érkezett

A vándormadárnak tűnő Harrie Gommans következő klubja a PMFC lehet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfő este újabb próbajátékos érkezett a Pécsi MFC-hez. A 29 éves holland támadó, Harrie Gommans 190 centi magas, és legutóbb a másodosztályú Fortuna Sittardban játszott, 48 mérkőzésen 13 gólt szerzett. Korábban megfordult a belga Beveren, Roeselare és Westerlo csapatában, valamint hazájában a Roda, a Vitesse, a Maastricht és az Excelsior együttesében – írja a bama.hu.

– Láttunk róla videót, megnéztük az önéletrajzát, az előéletét, ezek alapján úgy gondoltuk, hasznunkra válhat. De természetesen élőben is látni akartuk, mit tud, ezért kedden és szerdán nálunk edz, s a tréningek alapján Supka Attila eldöntheti, hogy szükség van-e rá – mondta Feleki Attila, a PMFC ügyvezetője.

A vezetőedző többször is jelezte, néhány játékosra még szüksége lenne, többek között csatárra, belsővédőre, baloldali védőre és középpályásra. Ennek fényében nem meglepő, hogy nem Gommans az egyetlen próbajátékos a csapatnál: az MTK elleni meccset már a Hungária körúton tekintette meg Mohamed Ali Gharzoul. A Franciaországban született 26 éves belső védő legutóbb az iráni Rah Ahan futballistája volt, korábban azonban játszott Európában: a Toulouse és a Sedan együttesét erősítette.

Olvasói sztorik