NB I

Melózni kell!

Nagy Olivér ismét egészséges, és szombat este, az FTC ellen vissza is tért a pályára.

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

Hosszabb kényszerpihenő után visszatért a pályára Nagy Olivér, a Pécsi MFC 23 éves középpályása. Alapember volt az előző idényben, de április közepén, a Siófok elleni mérkőzésen egy faultot követően megsérült: részlegesen elszakadt a külső- és belső bokaszalagja, ezért a továbbiakban már nem játszhatott. A felkészülési időszakban is különmunkára kényszerült, de felépülése után az új vezetőedző, Supka Attila számít rá, ezt bizonyítja, hogy az OTP Bank Liga második fordulójában, a Ferencváros ellen csereként már pályára küldte a fiatal játékost.

Nagy Olivér a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, a baranyaiak kerete erősebb, mint tavaly, de abból a szezonból nem lehet kiindulni, mert eleinte szerencséje is volt az együttesnek, utána viszont pechszéria következett.

– Tökéletesen sikerült a felépülése?
– Immár teljesen egészséges vagyok, a bokámmal nincs probléma. Panaszmentes vagyok, de még játékba kell lendülnöm. A felkészülési meccseken csak félórákat játszottam, mert fokozatosan kaptam a terhelést. Éppen ezért örülök a Ferencváros elleni huszonöt percnek.

– Korábban nem dolgozott Supka Attilával. Milyen szakembernek tartja?
– Kemény edző, akinek határozott elképzelései vannak. Melóznia kell annak, aki csapatba akar kerülni. Bíztam benne, hogy számolni fog velem. Nem könnyített edzésmunkát végeztem, csak külön dolgoztam, futóedzővel. A párharcokba nem szállhattam be, olyan gyakorlatokat nem végeztem, amelyeknél veszélyben lehetett volna a lábam. Vigyázni kellett, nehogy összerúgja valakivel, nehogy kiforduljon bokám.

– Milyen benyomásai vannak a félig-meddig újjászerveződött csapatról?
– Eddig pozitívan szerepelünk, ha nincs a kiállítás, a győzelem is meg lehetett volna az FTC ellen. Utána elég nehézkes volt, végül örültünk a döntetlennek is. Két meccsből nem sok mindent lehet levonni, több idő kell, hogy okosat tudjak mondani a szereplésünkről. A keretünk erősebb, mint a tavalyi, de az más szezon volt, abból nem lehet kiindulni, mert eleinte szerencsénk is volt, utána viszont ellenünk fordult.

Olvasói sztorik